utorak, 19. srpnja 2011.

Ženski e-mail godine :)Čovjeku se smučilo da odlazi na posao svaki dan dok njegova žena stalno ostaje kod kuće.
On je želio da ona vidi kroz šta sve ona prolazi, te se pomolio Bogu:

````Dragi Gospodine: Ja idem na posao svaki dan i radim tamo 8 sati dok moja žena samo ostaje kod kuće. Želim da ona zna kroz šta sve prolazim, i zato Te molim da dozvoliš da se njeno tijelo zamijeni sa mojim na jedan dan. Amen.````

Bog je, u svojoj beskrajnoj mudrosti, odobrio čovjeku tu želju.
Slijedećeg jutra, naravno, čovjek se probudio kao žena. Ustao se, spremio doručak svojoj supruzi, probudio djecu, pripremio im odjeću za školu, postavio doručak, spakirao užinu, odvezao ih u školu, vratio se kući i pokupio stvari koje su za kemijsko čišćenje, odnio ih na kemijsko, svratio u banku da podigne novac, obavio kupovinu, zatim otišao do kuće da ostavi namirnice, poplaća račune i sredi čekovnu knjizicu. Zamijenio je pijesak u kutiji za mačku i okupao psa.
Tada je već bilo 13 h te je požurio da namjesti krevete u spavaćim sobama, opere rublje, usisa i prebriše prašinu, zatim prebriše pod u kuhinji, odjurio je po djecu u školu i upustio se u prepirku sa njima na putu do kuće. Spremio im je mlijeko i kolačiće i pomogao im oko domaćih zadataka. Zatim je pripremio dasku za peglanje, pa je gledao TV dok je peglao rublje.U 16.30 je počeo guliti krumpire i prati povrće za salatu, valjao svinjske šnicle u prezle i ljuštio grašak za večeru.
Poslije večere, očistio je kuhinju, uključio mašinu za sudje, složio ispeglano rublje, okupao djecu i stavio ih na spavanje. U 9 uvečer je bio iscrpljen a kako kucni poslovi još uvijek nisu bili završeni, otisao je u krevet jer se od njega očekivalo da vodi ljubav sa ženom što je nekako uspio obaviti bez žalbi.
Sljedeceg jutra, čim se probudio kleknuo je kraj kreveta i rekao:

````Gospode, ne znam sto sam mislio. Mnogo sam pogriješio kada sam zavidio ženi sto svaki dan ostaje kod kuće dok sam ja na poslu. Molim Te, kad Te molim, dozvoli da se vratim u svoje tijelo.`
Gospod mu, u svojoj velikoj mudrosti, odgovori:

```` Sine moj, osjećam da si naučio svoju lekciju, i bit ću sretan da sve vratim onako kako je bilo. Samo, morat ces sacekati 9 mjeseci............. Prošle noći si zatrudnio .

Ovaj e-mail je izabran za definitivno najbolji mail godine od strane ženskih korisnika interneta.

1 komentar: